«Мудрик і Яремчук не змогли себе проявити»: екснаставник збірної України назвав кращих у матчі з Італією

Переглядів 2558
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Мудрик і Яремчук не змогли себе проявити»: екснаставник збірної України назвав кращих у матчі з Італією
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Колишній головний тренер національної збірної України Леонід Буряк прокоментував дії деяких гравців національної команди в матчах з Англією та Італією.

Леонід Буряк похвалив одразу трьох футболістів Динамо. Також екстренер заявив, що заміни Реброва не посилювали гру команди. 

«Треба похвалити Забарного, Бущана і Ярмоленка. Зазначу, що заміни в нашій команді були невдалими. Ніхто, з тих, що вийшли по ходу гри, не підсилив її. І якщо Буяльському та Ванату просто не вистачило часу».

На думку експерта, Мудрик та Яремчук не проявили себе у цих двох матчах. Буряк зазначив, що стандарти часто були небезпечними біля наших воріт.

«Мудрик і Яремчук не змогли себе проявити. Взагалі, зазначу, що нашій команді пора дорослішати, адже однієї нормальної контратаки за весь матч – мало. З Англією це пройшло, а от з Італією – ні. Окрім того, ми програли всі стандарти, і все, що виконували зі стандартів італійці, було небезпечно», — заявив Буряк в інтерв’ю Footboom1.

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).
  • Італія після чотирьох зіграних матчів у відборі до Євро-2024 має сім залікових балів в активі та посідає другу сходинку, маючи кращі особисті показники в порівнянні з командою Реброва.
  • У жовтні підопічні Спаллетті зіграють вдома проти Мальти (14 жовтня) та на виїзді проти Англії (17 жовтня).