Мудрик міг перейти до Реалу: відомо, чому команда Луніна не підписала українського вінгера

Переглядів 331
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Мудрик міг перейти до Реалу: відомо, чому команда Луніна не підписала українського вінгера
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Реал, у складі якого виступає український воротар Андрій Лунін, розглядав можливість придбання вінгера Михайла Мудрика під час зимового трансферного вікна.

Михайло Мудрик міг перейти до мадридського Реалу в зимове трансферне вікно. Менеджмент іспанського клубу розглядав кандидатуру гравця Шахтаря та був готовий вести переговори з донецьким клубом. Про це повідомило видання Defensa Central.

Проте мадридці відмовився від потенційного трансферу, оскільки керівництво «гірників» хотіло отримати за Мудрика 100 мільйонів євро, що не влаштовувало мадридців.

Реал вважав цю суму завищеною, оскільки Михайло не мав великого досвіду виступів у єврокубках. Іспанці також припускали, що Мудрик не зможе одразу пробитися до складу мадридської команди, тож відмовилися від ідеї придбання українського вінгера.

Мудрик у складі Шахтаря зіграв чотири матчі проти Реала у двох останніх сезонах Ліги чемпіонів, але не відзначився результативними діями.

22-річний Мудрік перейшов із Шахтаря до Челсі за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів та підписав контракт до 2031 року. Михайло провів п'ять матчів за лондонську команду, але не відзначився результативними діями.

X