Мудрик може залишитися без тренера вже сьогодні: Челсі звільнить Поттера у разі невдачі з Лідсом – джерело розкрило деталі

Переглядів 2341
Павло Клименко Павло Клименко
4 голоси
Мудрик може залишитися без тренера вже сьогодні: Челсі звільнить Поттера у разі невдачі з Лідсом – джерело розкрило деталі
Михайло Мудрик та Грем Поттер. Фото: ФК Челсі
Цього сезону лондонський Челсі, за який виступає український півзахисник Михайло Мудрик, під керівництвом Грема Поттер розчаровує в англійській Прем'єр-лізі.

У вересні минулого року Челсі звільнив головного тренера Томаса Тухеля. Його місце зайняв Грем Поттер, який успішно керував Брайтоном.

У Лондоні, однак, у нього справи йдуть набагато гірше. В останніх матчах Челсі розчаровує своїх уболівальників.

Сині не перемагали у п'яти матчах АПЛ і нині посідають десяте місце у турнірній таблиці. У суботу, 4 березня, Челсі на своєму стадіоні прийме Лідс.

Як стверджує The Telegraph, ще одна поразка може стати останньою для Поттера на чолі Челсі. Англійські журналісти стверджують, що це може призвести до негайного звільнення тренера.

Раніше була інформація, що керівництво лондонського клубу дало 47-річному Поттеру на виправлення ситуації два матчі – з Лідсом та дортмундською Боруссією (7 березня). Однак тепер ситуація змінилася і доля Поттера залежить від матчу із Лідсом.

22-річний Мудрик провів за «аристократів» шість матчів у всіх турнірах, але результативних дій поки що не зробив.