«Мудрик не готовий до вимог футболу Прем'єр-ліги»: англійська преса винесла вердикт українському вінгеру

Переглядів 1152
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Мудрик не готовий до вимог футболу Прем'єр-ліги»: англійська преса винесла вердикт українському вінгеру
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Український легіонер лондонського Челсі Михайло Мудрик не готовий до вимог Прем'єр-ліги щодо фізичної підготовки. Саме в цьому полягає основна причина невдалих виступів нашого співвітчизника за нову команду, куди він перейшов у січні цього року.

Таку думку висловили експерти відомого футбольного порталу Goal.com. Аналітики назвали трансфер Мудрика одним із найбільш провальних для Челсі цього сезону. Вони наголосили, що українець виглядає у складі «синіх» стороннім тілом і поки що розчаровує і вболівальників, і керівництво клубу.

«Аристократи» виграли перегони за високорейтингового українця, випередивши Арсенал, але, якщо не брати до уваги обнадійливого дебюту з лави запасних проти Ліверпуля на «Енфілді» в лютому, він виглядав як риба, яку викинуло з води. 

Мудрик ще не відкрив рахунок голам за Челсі, незважаючи на те, що мав багато моментів. І, схоже, він не готовий до вимог футболу Прем'єр-ліги. Погана гра колишнього вінгера донецького Шахтаря вже стала приводом для занепокоєння керівників клубу», – зазначили у виданні.

Лондонський Челсі купив Михайла Мудрика взимку за 70+30 млн євро. Українець на даний момент зіграв за «аристократів» дев'ять матчів та відзначився одним асистом.

Челсі продовжує грати в Лізі чемпіонів, де в рамках 1/4 фіналу лондонці зустрінуться з мадридським Реалом. Також «аристократи» на даний момент з 39 очками в активі посідають 11 місце в турнірній таблиці АПЛ.