Мудрик не побачиться з Де Дзербі: екс-тренер Шахтаря отримав червону картку в матчі проти Тоттенхема

Переглядів 470
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Мудрик не побачиться з Де Дзербі: екс-тренер Шахтаря отримав червону картку в матчі проти Тоттенхема
Роберто де Дзербі. Фото: Google
Екс-головного тренера Шахтаря Роберто Де Дзербі, який нині тренує Брайтон, було видалено з технічної зони під час матчу з Тоттенхемом (1:2) у рамках 20-го туру чемпіонату Англії.

Головний тренер Брайтон Роберто Де Дзербі був вилучений із технічної зони під час виїзного поєдинку з Тоттенхемом у 20-му турі АПЛ.

Італійський наставник отримав червону картку (вже другу в сезоні) за бійку з коучем Тоттенхема Крістіаном Стелліні. Його візаві після інциденту настала та сама доля.

Відео сутички Де Дзербі та Стелліні до та під час матчу дивіться у телеграм-каналі FanDay.net

Бурю емоцій на тренерській лавці викликав епізод із незарахованим голом Денні Велбека на 56-й хвилині зустрічі за рахунку 1:1. Арбітр відмінив цей гол після перегляду ВАР за гру рукою форвардом.

Варто зазначити, що перед цим ще на 17-й хвилині гри було скасовано ще один гол Брайтона при рахунку 1:0 на користь суперника. Тоді також після перегляду ВАР арбітром не було зараховано гол Каору Мітома, а також за гру рукою.

Ймовірно, його зачепили слова наставника Тоттенхема, які той промовив на прес-конференції передматчевої. Стелліні заявив, що вважає минулого головного тренера Брайтона Грема Поттера гнучкішим фахівцем, ніж Де Дзербі.

«Я думаю, що Де Дзербі не такий гнучкий тактично, як Поттер. Де Дзербі більше схожий на тренера, послідовного у тому, як він хоче нашкодити супернику. Він більше зосереджений на м'ячі, а також є прихильником агресивного відбору за його втрати», – наводить слова тренера HITC.

Ось як сам Де Дзербі прокоментував матч.

«Ми розчаровані результатом. Брайтон заслужив на перемогу, оскільки показав відмінну якість гри. Я не хочу чинити додатковий тиск на суддів. Я не люблю їх обговорювати. Суперечки зі Стелліні? Я звик завжди поважати всіх і хочу того самого для себе», – наводить його слова MOTD.

Зауважимо, що Брайтон Де Дзербі все ж таки програв у цьому матчі, пропустивши вирішальний гол від Харрі Кейна на 79-й хвилині.

Наступний матч у команди італійського тренера заплановано проти Челсі Михайла Мудрика в гостях у рамках 31 туру АПЛ.

Таким чином, фахівець не зустрінеться зі своїм екс-підопічним Шахтарем, з яким вони разом працювали в кампанії 2021/22.