Мудрик не вразив? Поттер анонсував ротацію у складі Челсі у матчі з аутсайдером АПЛ

Переглядів 1169
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Мудрик не вразив? Поттер анонсував ротацію у складі Челсі у матчі з аутсайдером АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Головний тренер лондонського Челсі Грем Поттер поділився останніми новинами з табору «аристократів» перед матчем 24-го туру АПЛ проти Саутгемптнона на «Стемфорд Брідж».

Челсі після поразки від Борусії Д (0:1) у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів спробує порадувати вболівальників добрим результатом у матчі з одним із претендентів на виліт до Чемпіоншипу.

Поттер у майбутньому матчі із Саутгемптоном заговорив про появу у старті Рахіма Стерлінга на одному фланзі з Беном Чілуеллом, який у Дортмунді взаємодіяв з вінгером збірної України Михайлом Мудриком.

Таким чином, українець може розпочати поєдинок проти Саутгемптона на лаві запасних.

«Це важливий матч, ми граємо вдома та розраховуємо взяти три очки. Іноді забити гол – це найскладніше. Стерлінг і Чілуелл? Подивимося сьогодні ввечері на тренуванні. Є гарний шанс, що вони будуть у складі», – наводить слова Поттера ВВС.

22-річний Мудрик перейшов до Челсі за 70 мільйонів євро і 30 мільйонів євро буде виплачено бонусами. Михайло провів за Челсі чотири матчі, в яких поки що не відрізнявся.

На даний момент Челсі посідає десяте місце у турнірній таблиці АПЛ, маючи 31 бал після 22 матчів. Матч із Саутгемптоном розпочнеться о 17:00 за київським часом.