«Мудрик ніколи не був стабільним на тренуваннях»: Почеттіно пояснив провал українця в Челсі

Переглядів 4622
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Мудрик ніколи не був стабільним на тренуваннях»: Почеттіно пояснив провал українця в Челсі
Михайло Мудрик та Маурісіо Почеттіно. Фото: Челсі
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно чітко визначив свою позицію з приводу Михайла Мудрика і розповів, чого не вистачає українцю.

Український вінгер Челсі Михайло Мудрик знову залишився на лаві запасних в останньому матчі синіх в АПЛ проти Ноттінгему (0:1). Замість нього зліва в атаці з'явився номінальний захисник Бен Чілвелл.

Головний тренер синіх Маурісіо Почеттіно висловився з приводу проблем футболіста збірної України.

«Він дуже талановитий гравець. Перш ніж говорити про футбол йому, перш за все, потрібно відчувати себе комфортно, відчувати себе дійсно сильним, він страждав з самого початку.

Я пам'ятаю, що на Євро-2023, він зіграв лише одну гру (насправді дві – прим. «УФ»), ніколи не був стабільним на тренуваннях, завжди щось відбувалося».

Аргентинський спеціаліст зазначає, що клуб хоче допомагати Мудрику.

«Ми зосереджені на тому, щоб допомогти йому бути дійсно сильним і здоровим і відчувати себе добре, щоб знову грати. Ніхто не може виступати, якщо не відчуває себе впевненим у своєму тілі. 

Йому потрібно відчувати себе добре, і ми працюємо над цим. Сподіваюся, в найближчі тижні він почне знаходити свою форму».

Також тренер пояснив свій вибір стартового складу.

«Ми обираємо команду, яка, на нашу думку, буде більш конкурентоспроможною, щоб допомогти збалансувати склад так, як ми хочемо грати.

Так, чим більше у вас варіантів, тим краще підвищувати рівень, конкуренцію між гравцями», – приводить слова Почеттіно видання Football.London.

  • Челсі на даний момент має в своєму активі чотири очки та посідає 11 місце в турнірній таблиці АПЛ.
  • Мудрик в поточному сезоні зіграв у трьох матчах.
  • Наступний поєдинок лондонці зіграють вже після паузи на міжнародні матчі. Це буде виїзна зустріч проти Борнмута Іллі Забарного (17 вересня).