Мудрик отримав красномовний натяк від Почеттіно: зізнання головного тренера Челсі після матчу з Фулхемом

Переглядів 30363
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
16 голосів
Мудрик отримав красномовний натяк від Почеттіно: зізнання головного тренера Челсі після матчу з Фулхемом
Михайло Мудрик та Маурісіо Почеттіно. Колаж «Український футбол»
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно висловився щодо планів на Яна Маатсена – конкурента Михайла Мудрика на позиції лівого вінгера.

Аргентинський головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно після перемоги в матчі з Фулхемом, що проходив в американському місті Лендовер із рахунком 2:0 відповів на запитання щодо майбутнього Яна Маатсена, який є номанальним лівим захисником, але в цій передсезонці часто грав на позиції лівого вінгера.

На цій самій позиції у лондонському клубі виступає футболіст збірної України Михайло Мудрик.

«Він здатний конкурувати за різні місця на полі. Це гравець, якого можна використовувати на різних позиціях. Я дуже щасливий, тому що його гра не змінюється незалежно від позиції.

Це те, що нас дуже радує, тому що він гравець, в якому ми бачемо величезний потенціал для команди», – сказав Почеттіно у післяматчевій пресконференції.

  • Команда Мудрика завдяки цьому результату здобула перемогу у товариському турнірі 2023 Premier League Summer Series.
  • У середу, третього серпня, Челсі зіграє з дортмундською Боруссією свій останній товариський матч перед початком нового сезону в АПЛ. Матч відбудеться о 03:30 за київським часом.
  • Перша офіційна гра в сезоні 2023-2024 на Мудрика чекає вже у неділю, 13 серпня. Челсі зійдеться з Ліверпулем у першому турі АПЛ. Матч розпочнеться о 18:30.
  • Контракт Маатсена з лондонцями розрахований до 2024 року. Угода Мудрика діє до 2031-го.