Мудрик потрапив у скандал: українського футболіста звинуватили у расизмі

Переглядів 1616
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Мудрик потрапив у скандал: українського футболіста звинуватили у расизмі
Михайло Мудрік. Фото: Челсі
Михайло Мудрик, який нещодавно став вінгером Челсі, вляпався в расистський скандал. Вболівальники лондонського клубу вивчили сторінку футболіста в інстаграмі та знайшли до чого причепитися.

Мудрик лише два тижні тому перейшов з Шахтаря за 70+30 млн. євро до Челсі. Але фанати «аристократів» встигли ознайомитися із соціальними сторінками українця, та звинуватили футболіста у расизмі.

Українця розкритикували за відео, яке він зняв минулого літа. Мова про публікацію, де 22-річний вінгер виконує пісню Lil Baby Freestyle, автор у цьому треку використовує 16 разів слово «нігер», що й образило шанувальників Челсі. Вони вбачають у цьому прояви расизму.

Як повідомляють журналісти, Мудрик уже вибачився за цей епізод через свого представника.

«Михайло глибоко шкодує про будь-яку образу, викликану відео, розміщеному в його акаунті. Хоча його наміром було лише процитувати текст пісні», – наводить слова представника українця The Sun.

Після свого переходу до лондонського клубу Михайло встиг вийти на поле в матчі з Ліверпулем (0:0). Наступна гра у Челсі запланована на 3 лютого. Команда вдома прийме Фулхем у рамках чемпіонату Англії.

X