Мудрик повторить? Шевченко забив Ліверпулю у дебютному матчі за Челсі

Переглядів 15737
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Мудрик повторить? Шевченко забив Ліверпулю у дебютному матчі за Челсі
Український футболіст Челсі Михайло Мудрик має дебютувати за лондонську команду в матчі АПЛ проти Ліверпуля. Свого часу українець Андрій Шевченко вперше зіграв за лондонців також в поєдинку з мерсисайдцями.

Сьогодні, 21 січня, в рамках 21 туру Англійської Прем’єр-ліги Челсі на стадіоні «Енфілд» зіграє з Ліверпулем.

Аналітики прогнозують, що в цьому матчі в основі лондонців вийде на поле українець Михайло Мудрик. Також наставник Челсі Грем Поттер заявив, що Мудрик у грі з Ліверпулем дебютує за Челсі.

Цікаво, що легендарний український футболіст та тренер Андрій Шевченко свого часу дебютував за Челсі також матчем проти Ліверпуля. 13 серпня 2006 року Шевченко вперше зіграв за Челсі в матчі за Суперкубок Англії з Ліверпулем. В тому ж поєдинку Шева відзначився дебютним голом за лондонців на 43 хвилині. Що стосується підсумкового рахунку поєдинку, то перемогу з рахунком 2:1 здобув Ліверпуль, за який голами відзначалися Санді Ріісе та Пітер Крауч. 

На відео гол Шевченка Ліверпулю іде першим у списку:

Зазначимо, що Ліверпуль і Челсі зараз знаходяться у кризовому стані. Команди у турнірній таблиці АПЛ посідають не ті місця, на яких їх звикли бачити фанати. Мерсисайдці та лондонці розташувалися по сусідству. Маючи по 28 очок, колективи Юргена Клоппа та Грема Поттера ідуть на дев’ятому-десятому місцях чемпіонату Англії, відстаючи від першого лондонського Арсенала аж на 19 балів.

Матч Ліверпуль – Челсі розпочнеться о 14:30 за київським часом.

X