«Мудрик припустився помилки»: екс-гравець Арсеналу та Челсі розкритикував вибір українського вінгера

Переглядів 5342
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Мудрик припустився помилки»: екс-гравець Арсеналу та Челсі розкритикував вибір українського вінгера
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній гравець лондонських Челсі та Арсеналу Вільям Галлас вважає, що півзахиснику Михайлу Мудрику слід було підписати контракт із «канонірами», і незабаром він може пошкодувати про свій вибір.

Незважаючи на те, що Арсенал був ближчим до придбання Мудрика з донецького Шахтаря, і талановитий українець навіть погодився приєднатися до «канонірів», Челсі зумів все ж таки придбати гравця.

Екс-захисник Челсі та Арсеналу Вільям Галлас висловив думку, що Мудрик скоро пошкодує про свій вибір.

«Можливо, Мудрик припустився помилки, але він мав можливість грати за Арсенал. Зважаючи на те, як грає Арсенал, він вписався б у цю команду, і наприкінці сезону він може пошкодувати про це».

За словами француза, Челсі може не потрапити до Ліги чемпіонів цього сезону, а з Арсеналом Мудрик міг би виступати у престижному турнірі.

«Арсенал може стати чемпіоном Англії. Наприкінці сезону, можливо, він пошкодує про це. Це могло бути для нього можливістю добре зіграти та пробитися до Ліги чемпіонів наступного сезону», – цитує Галласа Evening Standard.

Нагадаємо, що українець перейшов з донецького Шахтаря в Челсі в січні і підписав контракт до літа 2031 року. На рахунку 22-річного Мудрика два виходи у футболці лондонського клубу, але поки що без результативних дій.