«Мудрик проходить через пекло»: екс-гравець Челсі вважає, що українець поки не готовий до АПЛ

Переглядів 669
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Мудрик проходить через пекло»: екс-гравець Челсі вважає, що українець поки не готовий до АПЛ
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній захисник Челсі Франк Лебеф поділився думкою про виступи молодого українського півзахисника Михайла Мудрика у складі лондонської команди.

Михайло Мудрик перейшов із донецького Шахтаря до Челсі за 100 мільйонів євро у зимове трансферне вікно. Останнім часом український вінгер втратив місце у стартовому складі лондонської команди.

Екс-захисник Челсі Франк Лебеф вважає, що Мудрик поки що не готовий до виступів в англійській Прем'єр-лізі, про що він розповів в інтерв'ю виданню Substack.

«Думаю, це дуже хороша ідея не випускати Мудрика у старті, принаймні зараз. Уболівальники повинні розуміти, що хлопець зараз проходить через пекло, будучи українцем і бачати, що його родина живе у країні, яка перебуває у стані війни.

Випускати його на поле зараз, тому що він коштує 88 мільйонів фунтів і тому, що він повинен відпрацювати гроші, які клуб вклав у нього, було б несправедливо та трохи безглуздо. Хлопець ще не готовий», – сказав Лебеф.

22-річний Мудрик провів за Челсі сім поєдинків та зробив одну результативну передачу. Контракт українського хавбека з лондонським клубом діє до 2031 року.

55-річний Лебеф виступав за «аристократів» з 1996 по 2001 рік.

X