Мудрик розчарував: стали відомі оцінки гравців Шахтаря за матч з РБ Лейпциг

Переглядів 1552
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Мудрик розчарував: стали відомі оцінки гравців Шахтаря за матч з РБ Лейпциг
Михайло Мудрик. Фото: Google
Статистичний портал Sofascore оцінив дії футболістів донецького Шахтаря після поразки від німецького Лейпцига в матчі шостого туру групової стадії Ліги чемпіонів.

Шахтар розгромно поступився РБ Лейпцигу у матчі шостого туру групової стадії Ліги чемпіонів і не зміг пробитися до 1/8 фіналу найпрестижнішого єврокубкового турніру.

Статистичний портал Sofascore назвав найкращих гравців донецької команди. Ними стали півзахисник Тарас Степаненко, а також форварди Лассіна Траоре та Данило Сікан, які отримали оцінку 6,5.

Хавбеки Артем Бондаренко, Андрій Тотовицький та Дмитро Криськів удостоїлися оцінки 6,4. Двоє останніх вийшли на заміну у другому таймі та дебютували у Лізі чемпіонів.

Найгіршим гравцем Шахтаря у матчі з Лейпцигом було визнано вінгера Михайла Мудрика (5,6). На рахунку гравця лише десять передач за 73 хвилини ігрового часу. Хавбек виграв лише одне єдиноборство з 11.

Шахтар продовжить виступи у єврокубках на стадії 1/16 фіналу Ліги Європи. Жеребкування відбудеться у понеділок, 7 листопада.