«Мудрик стане топ-гравцем Челсі»: колишній гравець «аристократів» не сумнівається в таланті українця

Переглядів 1716
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Мудрик стане топ-гравцем Челсі»: колишній гравець «аристократів» не сумнівається в таланті українця
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Михайло Мудрик стане найкращим гравцем у складі Челсі. Так вважає екс-хавбек синіх Джо Коул напередодні їхнього поєдинку проти іншої своєї колишньої команди – Вест Хема.

Челсі нашого Михайла Мудрика у суботу, 11 лютого, зійдеться в дербі у виїзному поєдинку проти Вест Хема у 23 турі АПЛ.

Колишній футболіст обох лондонських клубів Джо Коул висловив своє захоплення 22-річним українським новачком Челсі Мудриком.

«Мудрик стане топ-гравцем Челсі. Він здатний обіграти суперника, схвилювавши трибуни, він має швидкі ноги і він виглядає фантастично».

Уславлений Коул порівняв вінгера з легендою Баварії Ар'єном Роббеном за стилем гри.

«Він нагадує мені Роббена тим, як обганяє гравців короткими ривками та приймає правильні рішення в останній третині. Я думаю, він додаватиме, тільки потрібно адаптуватися. Перехід з України до АПЛ – це великий стрибок», – сказав Коул в інтерв'ю BT Sport.

Джо Коул провів за Вест Хем у своїй кар'єрі 175 матчів, у яких забив 16 голів. У складі Челсі півзахисник відіграв 281 поєдинок, відзначившись забитими м'ячами 40 разів.

Зазначимо, що Мудрик після свого трансферу з Шахтаря до Челсі провів в англійському клубі вже дві гри і поки що не відзначався результативними діями. Сині  посідають дев'яте місце у турнірній таблиці чемпіонату Англії.