Мудрик став найдорожчим українським гравцем: ціни на Зінченка та Забарного також змінилися

Переглядів 3520
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Мудрик став найдорожчим українським гравцем: ціни на Зінченка та Забарного також змінилися
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
22-річний український вінгер Михайло Мудрик обігнав Олександра Зінченка в списку найдорожчих українських футболістів. Тепер вартість українського легіонера Челсі становить 60 млн євро.

Transfermarkt оновив дані про трансферні ціни футболістів АПЛ. Зміни торкнулися й українських гравців. 

Вартість українського вінгера лондонського Челсі Мудрика зросла. Ціна на нього змінилася – з 40 на 60 мільйонів євро. Тепер Михайло є найдорожчим українцем за версією порталу. Трансферна вартість українського футболіста лондонського Арсенала Олександра Зінченка зросла на вісім мільйонів євро і становить тепер 40 млн євро. Зінченко на даний момент є другим найдорожчим українським футболістом.

На три мільйони євро подорожчав і захисник Борнмута Ілля Забарний – його вартість тепер 18 мільйонів. У той же час ціна на захисника Евертона Віталія Миколенка залишилася незмінною, а саме 22 млн євро.

Також незмінними залишилися ціни на півзахисника каталонської Жирони Віктора Циганкова (22 млн євро), на представника французького Марселя Руслана Маліновського (18 млн євро) та на форварда бельгійського Брюгге Романа Яремчука (12 млн євро).

На даний момент Мудрик відзначився однією гольовою передачею в семи матчах. Зінченко зіграв 25 поєдинків, у яких він записав до свого активу один гол та два асисти. Миколенко взяв участь у 27 матчах, не відзначаючись результативними діями. Забарний перейшов у Борнмут із Динамо у січні за 22,7 млн євро. Через травму він ще не встиг дебютувати в АПЛ.

Циганков на даний момент зіграв за Жирону шість матчів, у яких він відзначився одним голом та трьома асистами. Маліновський зіграв за Марсель 13 поєдинків, записавши до свого активу два голи. Яремчук у 23 матчах за Брюгге відзначився двома голами та трьома результативними передачами.