«Мудрик став скутим»: Кополовець пояснив причину невдач українця в Челсі

Переглядів 1112
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Мудрик став скутим»: Кополовець пояснив причину невдач українця в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній гравець Карпат та ексдиректор Миная Михайло Кополовець висловив свою думку щодо стану справ українського вінгера Михайла Мудрика в Челсі.

Михайло Кополовець, вважає недоцільним негайно включати 22-річного Михайла Мудрика до стартового складу Челсі, оскільки він ще не готовий до подібних викликів. Про це колишній гравець львівських Карпат розповів у інтерв'ю Футбол24.

«На мою думку, Мудрика трохи спалили. У Челсі хотіли, щоб він одразу почав тягти команду. Зачекайте, що він грав у чемпіонаті України, дайте трохи часу на адаптацію. Його почали пхати до складу, і він отримав купу хейту. Після цього Мудрик став скутим».

Михайло вважає, що після чемпіонату України дуже складно звикнути до АПЛ. Саме тому Мудрика потрібно вводити в команду поступово.

«Чемпіонат Англії – найкращий у світі. Думаю, йому потрібно було поступово входити до команди», – сказав Кополовець.

Нагадаємо, що Мудрик став гравцем Челсі взимку 2023 року. Шахтар отримав за свого вихованця 70 млн євро та може заробити ще 30, у разі виконання бонусів. Цього сезону Мудрик не забивав за Челсі, але відзначився двома результативними передачами в 15 поєдинках.  

X