Мудрик та Ко довели Поттера: колишній тренер Челсі відразу після звільнення полетів відпочивати на Мальдіви

Переглядів 739
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Мудрик та Ко довели Поттера: колишній тренер Челсі відразу після звільнення полетів відпочивати на Мальдіви
Михайло Мудрик та Грем Поттер. Фото: ФК Челсі
У понеділок, 3 квітня, лондонський Челсі оголосив про звільнення Грема Поттера з посади головного тренера команди через незадовільні результати цього сезону.

Грем Поттер очолив Челсі у вересні минулого року, але його робота у лондонському клубі тривала зовсім недовго. Команда під його керівництвом не прогресувала, і керівництво Челсі вирішило припинити співпрацю з ним.

Відразу після звільнення Поттер вирішив відпочити і вирушив із дружиною та трьома дітьми на Мальдіви. Він витратив 20 тисяч фунтів на відпочинок, повідомляє The Sun.

Також Поттер не забув перевірити результат Челсі з Ліверпулем (0:0). Повідомляється, що англійський тренер спостерігав за своєю колишньою командою під час польоту на Мальдіви.

«Грем безперечно не відкривав шампанське і, якщо вже на те пішло, виглядав трохи похмурим. Він пожвавився під час польоту – можливо, знання того, що Челсі все ще бореться без нього, підбадьорило його», – повідомило джерело.

47-річний фахівець заробив близько семи мільйонів фунтів стерлінгів за час свого перебування на «Стемфорд Брідж», а компенсація за дострокове розірвання контракту складе 13 мільйонів фунтів.

Нагадаємо, що за Челсі виступає український вінгер Михайло Мудрик, якого лондонський клуб придбав у Шахтаря минулої зими за 70+30 мільйонів євро.

На даний момент «аристократи» посідають 11-те місце у турнірній таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 39 очок.

У найближчому матчі чемпіонату Англії Челсі зіграє на виїзді з Вулверхемптоном. Поєдинок відбудеться восьмого квітня і розпочнеться о 17:00 за київським часом.

У четвер, 6 квітня, Челсі оголосив про призначення Френка Лемпарда на посаду головного тренера команди