Мудрик та Забарний готуються до матчів АПЛ: стало відомо, чи потраплять українці у стартові склади своїх команд

Переглядів 935
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Мудрик та Забарний готуються до матчів АПЛ: стало відомо, чи потраплять українці у стартові склади своїх команд
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Сьогодні українські футболісти в АПЛ розпочинають в запасі. Так спочатку сталося із Віталієм Миколенком, а тепер Михайло Мудрик та Ілля Забарний продовжили цю негативну тенденцію.

О 17:00 за Києвом розпочнуться одразу шість матчів 30-го туру АПЛ. Челсі в першому матчі після повернення Френка Лемпарда на виїзді зіграє з Вулверхемптоном. Михайло Мудрик залишився в запасі Челсі на матч.

Борнмут паралельно на виїзді зіграє з Лестером. Український захисник Борнмута Ілля Забарний також розпочне матч на лаві запасних.

Віталій Миколенко сьогодні також почав у запасі матч Евертона проти Манчестер Юнайтед, але вийшов на заміну на другий тайм. Варто зазначити, що манкуніанці перемогли 2:0.

Лондонський Челсі купив Михайла Мудрика взимку за 70+30 млн євро. Українець на даний момент зіграв за «аристократів» дев'ять матчів та відзначився одним асистом.

Челсі продовжує грати в Лізі чемпіонів, де в рамках 1/4 фіналу лондонці зустрінуться з мадридським Реалом. Також «аристократи» на даний момент з 39 очками в активі посідають 11 місце в турнірній таблиці АПЛ.

31 січня Забарний підписав контракт із Борнмутом на п'ять із половиною років. Ця угода стала рекордною в історії Динамо, яке отримало 24 млн фунтів.

Борнмут після 29 матчів йде в зоні вильоту. Команда Забарного посідає 18 сходинку в турнірній таблиці АПЛ із 27 очками в активі.