Мудрик та Зінченко зіграють один проти одного для допомоги Україні: відома роль Шевченка

Переглядів 2179
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Мудрик та Зінченко зіграють один проти одного для допомоги Україні: відома роль Шевченка
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Олександр Зінченко, що виступає в Арсеналі, та вінгер Челсі Михайло Мудрик можуть улітку провести між своїми командами товариський поєдинок на підтримку України.

Благодійна організація Football For Ukraine цього літа хоче організувати товариський матч між Челсі та Арсеналом, щоб зібрати фінансову допомогу для України, повідомляє The Athletic. 

Гра планують провести в червні на одному з домашніх стадіонів цих клубів – «Емірейтс» або «Стемфорд Брідж».

Відмітимо, що в цій організації активну діяльність ведуть Олександр Зінченко та колишній гравець Челсі Андрій Шевченко, швидше за все, саме вони й просувають ідею проведення цього поєдинку.

Востаннє Челсі з Арсеналом зустрічалися у листопаді, тоді мінімальну перемогу здобули «каноніри». Наступна офіційна зустріч цих команд запланована на 29 квітня о 17:00 за київським часом у рамках АПЛ.

Нагадаємо, що Шевченко виступав за Челсі з літа 2006 до літа 2008 року. За цей час він провів 77 поєдинків, у яких забив 22 голи та зробив десять асистів. 

Зінченко став гравцем Арсеналу влітку минулого року і зараз взяв участь у 18 матчах, в яких зробив один асист. Мудрик приєднався до Челсі цієї зими та провів три подинки в АПЛ, але поки не відзначився результативними діями.