Мудрик уже у Лондоні? Фанат Арсеналу довів, що вінгер Шахтаря близький до переходу

Переглядів 2129
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
Мудрик уже у Лондоні? Фанат Арсеналу довів, що вінгер Шахтаря близький до переходу
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Січневе трансферне вікно було офіційно відкрито три дні тому. Лондонський Арсенал серйозно працює над угодою щодо півзахисника донецького Шахтаря Михайла Мудрика.

Поки Арсенал продовжує переговори з Шахтарем щодо Мудрика, фанати «канонірів» уважно стежать за цим процесом. Один із уболівальників Арсеналу припустив, що український вінгер насправді перебуває в Лондоні напередодні великого трансферу.

Мудрик опублікував у Instagram повідомлення про те, що він старанно працює над підтримкою своєї форми, що призвело до того, що фанат продовжив вивчення фото, щоб знайти натяки на те, що 21-річний хлопець перебуває в Англії. Гравця збірної України було зображено з тренажерами британської компанії Kettler.

Зірка Шахтаря також носить готельні капці, а на дверях англійською написано слово «приватне», що говорить про те, що він міг зупинитися в готелі в Англії.

Багато фанати приєдналися, щоб допомогти підтвердити теорію, проаналізувавши інші елементи зображення, такі як димова сигналізація та інші знаки, зображені в кімнаті, де Мудрик тренується.

«Це 100% готель Millennium Gloucester у Лондоні. Світильники на підлозі та кольори фарби збігаються», – написав один із фанатів Арсеналу.

Раніше була інформація, що базова сума, яку Арсенал пропонує Шахтарю, становить 50 мільйонів євро.

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач. Контракт Михайла з Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 40 мільйонів євро.

X