Мудрик возз'єднається з Де Дзербі: Челсі розглядає кандидатуру екстренера Шахтаря замість Поттера

Переглядів 1998
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Мудрик возз'єднається з Де Дзербі: Челсі розглядає кандидатуру екстренера Шахтаря замість Поттера
Михайло Мудрик та Роберто Де Дзербі. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер Брайтона Роберто Де Дзербі може змінити клуб у англійській Прем'єр-лізі. Італійський фахівець перебуває у сфері інтересів лондонського Челсі.

В останні тижні головний тренер Челсі Грем Поттер опинився під пильною увагою через погані результати команди. Хоча офіційно керівництво лондонського клубу підтримує свого менеджера, за лаштунками ведуться переговори про те, коли можна буде внести потенційні зміни.

Повідомляється, що наступні два матчі – проти Лідса (четвертого березня) та Борусії Д (сьомого березня) будуть вирішальними в долі Поттера. У разі його звільнення Челсі хоче запросити головного тренера Брайтона Роберто де Дзербі, який не проти буде замінити англійця, повідомляє Football Insider.

За даними джерела, у Челсі вважають 43-річного італійця менеджером вищого рівня, враховуючи миттєвий успіх, якого він досяг з Брайтоном, та його успішний досвід роботи з молодими гравцями.

Контракт Де Дзербі із Брайтоном спливає у червні 2026 року. Раніше повідомлялося, що угода між сторонами містить пункт про відступні у розмірі 13 мільйонів євро.

Нагадаємо, що у Челсі грає український півзахисник Михайло Мудрик, який розкрився у Шахтарі під керівництвом Де Дзербі. 22-річний вінгер провів за синіх шість матчів у всіх турнірах, але результативними діями поки що не відзначився.

Наразі лондонська команда знаходиться на десятому місці у турнірній таблиці АПЛ. У скарбничці Челсі 31 пункт після 24 турів.