Мудрик вже виконав одну умову Артети для переходу в Арсенал: джерело розкрило деталі

Переглядів 3892
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Мудрик вже виконав одну умову Артети для переходу в Арсенал: джерело розкрило деталі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Півзахисник донецького Шахтаря Михайло Мудрик стає дедалі ближчим до переходу в лондонському Арсеналу. Очікується, що трансфер може відбутися наприкінці січня.

Одним із найважливіших чинників переходу 21-річного українського вінгера до лондонського клубу може стати велике бажання самого футболіста грати у команді Артети.

Як відомо, цей пункт є дуже важливим для іспанського фахівця. Оскільки він сам провів як футболіст п'ять років у складі «канонірів», то йому важливо знати, що потенційний новачок з повагою ставиться до Арсеналу.

«Ми маємо чітке уявлення про те, хто ми. Якщо футболіст сам розуміє значимість Арсеналу, це дуже хороша відправна точка. Якщо мені потрібно переконувати гравця приєднатися до нашої команди, то мене це починає стримувати», – казав Артета в одному зі своїх інтерв'ю легенді Арсеналу Іану Райту.

Той факт, що сам Мудрик відкрито говорив про перспективи переходу в Арсенал, майже вказує на те, що його не потрібно довго переконувати, а це означає, що він уже виконав одну умову Артети для переходу, і тепер це питання двох клубів, щоб втілити свою мрію у реальність, пише Football.london.

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач. Зазначимо, що контракт вінгера з «гірниками» розрахований до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 40 мільйонів євро.