«Мудрик? Я звертаю увагу на колектив»: головний тренер Франції U-21 серйозно ставиться до команди Ротаня

Переглядів 1757
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Мудрик? Я звертаю увагу на колектив»: головний тренер Франції U-21 серйозно ставиться до команди Ротаня
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Головний тренер збірної Франції U-21 Сільвен Ріполь поділився очікуваннями від матчу проти України у рамках 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023.

Сільвен Ріполь дуже тепло висловився про команду Ротаня, відзначивши дисципліну, вміння грати на м’ячі, креативність та інтенсивність.

«Думаю, що останнім часом українська команда значно покращила якість гри. Особливо те, що не втрачати м'яч, а утримувати його. Це дуже сильна команда, яка утримує м'яч та створює проблеми своїм суперникам. Я також помітив сильну дисципліну в атаці. Це команда, яка здатна інтенсивно атакувати, тримати та вести гру, і дуже креативна, показує свої найкращі якості на полі».

Фахівець Ріполь не став особливо виділяти когось із гравців нашої команди, але згадав про вінгера Челсі Михайла Мудрика. Все-таки тренер французів найбільше боїться українського колективу.

«Гравці, які мають загрозу у складі збірної України? Це дуже індивідуально, у кожній команді є такі футболісти, у нас також. Це залежить від команди та матчу у певний день. Мудрик? Це один із таких гравців. Не знаю, чи вийде він на поле, але коли я думаю про українську команду, то звертаю увагу не на конкретних гравців, а на колектив. Дуже сильний, досвідчений колектив», — заявив Ріколь.

  • Молодіжна збірна України на Євро-2023 (U-21) з сімома очками в активі посіла друге місце у квартеті В, пропустивши вперед Іспанію.
  • У чвертьфіналі молодіжного Євро Україна зіграє з Францією. Цей матч відбудеться 2 липня в румунському Клужі.
  • Мудрик ще не зіграв жодного матчу на цьому турнірі, адже він травмований. Трансфермаркт оцінює футболіста в 50 мільйонів євро.
  • Ротань заявив, що Мудрик може з'явитися у цьому матчі.