Мудрик зіграє за Челсі в першому в історії турнірі, який відбудеться в США: матчі відбудуться влітку

Переглядів 2453
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Мудрик зіграє за Челсі в першому в історії турнірі, який відбудеться в США: матчі відбудуться влітку
Фани Челсі. Фото: Челсі
Лондонський Челсі візьме участь в поєдинках товариського турніру, який відбудеться в США в рамках передсезонної підготовки влітку 2023 року.

ФК Челсі повідомив, що лондонська команда полетить до Сполучених Штатів Америки цього літа. 11 квітня підтверджено участь «аристократів» у новій літній серії Прем’єр-ліги Англії. 

США часто були місцем передсезонної підготовки «синіх», у тому числі минулого року, коли лондонці грали в Лас-Вегасі, Шарлотті та Орландо. У липні цього року «аристократи» будуть одним із шести клубів, які вирушать до США, щоб взяти участь у матчах і подіях у п’яти великих містах східного узбережжя. Зустрічі відбудуться в рамках першого в історії передсезонного турніру Прем’єр-ліги Англії в Сполучених Штатах.

Крім Челсі у турнірі візьмуть участь Астон Вілла, Брентфорд, Брайтон Енд Гоув Альбіон, Фулгем і Ньюкасл Юнайтед. Загалом лондонці зіграють у дев’яти матчах. Турнір розпочнеться в суботу, 22 липня, коли Челсі зіграє з Брайтоном на арені «Лінкольн Файненшл Філд» у Філадельфії.

Зазначимо, що 12 квітня відбудеться перший матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів Реал - Челсі. Початок зустрічі о 22:00.

Челсі на даний момент з 39 очками в активі посідає 11 позицію в чемпіонаті Англії. У свою чергу, Реал з 59 балами іде другим в Ла Лізі, відстаючи від першої Барселони на 13 очок.

Додамо, що в поточному сезоні Мудрик зіграв за Челсі десять поєдинків та зробив один результативний пас.