Мудрик знаходиться в Дубаї: Арсенал зараз там проводить тренувальний збір

Переглядів 3509
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Мудрик знаходиться в Дубаї: Арсенал зараз там проводить тренувальний збір
Михайло Мудрик. Фото: ФК Шахтар
Трансферна ціль лондонського Арсеналу півзахисника донецького Шахтаря Михайла Мудрика був помічений в Дубаї, що посилило чутки про те, що він може переїхати до північного Лондона в січні.

Вінгер «гірників був сфотографований на пляжі в штаті Перської затоки, де Арсенал в даний час проходить тренувальний збір у середині сезону, готуючись до відновлення англійської Прем'єр-ліги.

Офіційних повідомлень про зустріч представників Мудрика з «канонірами» не надходило, але з урахуванням безлічі повідомлень, які пов'язують українського вінгера з Арсеналом, це може бути більше, ніж збіг.

Раніше була інформація, що Шахтар згоден ухвалити угоду на 40 мільйонів фунтів стерлінгів плюс додаткові бонуси. Також повідомлялося, що лондонський клуб узгодив особисті умови із українським вінгером донецького Шахтаря Михайло Мудриком.

Нинішнього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач.

Зазначимо, що контракт Мудрика з Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Тransfermarkt оцінює Михайла у 40 мільйонів євро.

X