Мудрику доведеться почути гірку правду: легенда Челсі відреагував на призначення Почеттіно

Переглядів 3611
Максим Недавній Максим Недавній
3 голоси
Мудрику доведеться почути гірку правду: легенда Челсі відреагував на призначення Почеттіно
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Ексзірка Челсі Джо Коул прокоментував призначення Маурісіо Почеттіно на посаду головного тренера Челсі. А також поділився думками, щодо методів роботи нового наставника.

Експівзахисник Челсі Джо Коул попередив нинішніх гравців клубу про складнощі, з якими вони можуть зіткнутися в роботі з Маурісіо Почеттіно. 51-річний наставник вже зробив кілька жорстких заяв після призначення, і Коул вважає, що його підхід до роботи з футболістами – це саме те, що потрібно нинішньому Челсі.

«Почеттіно – відвертий хлопець, який може підійти і прямо сказати гравцям, в якому напрямку їм необхідно рухатись. Він обійме гравця, якщо це буде потрібно, але й він скаже гірку правду, якщо футболіст цього заслуговує, цим він об’єднає клуб», приводить слова експівзахисника Челсі видання Express.

Джо Коул. Фото: ФК Челсі

Також він поділився думками стосовно призначення фахівця в лондонський клуб.

«Я вважаю, що це фантастичне призначення. Він менеджер, який керує клубом, він комунікабельний, і Челсі це зараз потрібно. І йому, і гравцям є що доводити в АПЛ. Клуб амбітний, власник хоче витрачати гроші і я думаю, що наступний сезон буде кращим для Челсі», – сказав Коул.

  • Коул грав за Челсі з 2003 по 2010 рік і за цей час зіграв в 281-му матчі, в яких забив 40 голів та віддав 43 результативні передачі;
  • В Челсі грає український вінгер Михайло Мудрик, який перейшов до них взимку 2023 року з Шахтаря. За цей час він встиг взяти участь у 15 матчах АПЛ, в яких не забив жодного голу та віддав дві результативні передачі;
  • За результатом минулого сезону Челсі посів 12 місце в чемпіонаті Англії: 11 перемог, 11 нічиїх та 16 поразок.
X