Мудрику варто замислитись: Челсі збирається викласти 100 мільйонів євро за Кварацхелію

Переглядів 985
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Мудрику варто замислитись: Челсі збирається викласти 100 мільйонів євро за Кварацхелію
Хвіча Кварацхелія. Фото: ФК Наполі
Лівий вінгер італійського Наполі Хвіча Кварацхелія цього сезону заявив про себе в європейському топ-футболі. Грузинський футболіст потрапив до сфери інтересів кількох грандів.

Хвіча Кварацхелія допоміг Наполі піднятися на вершину Серії А, що, швидше за все, дозволить команді здобути історичний перший титул з 1990 року. 22-річний вінгер є лідером неаполітанської команди, що не залишилося непоміченим іншими клубами (наприклад, Реалом та ПСЖ).

За даними La Gazzetta dello Sport, Наполі готовий подвоїти зарплату Кварацхелії, що утримати його в клубі на тлі інтересу з боку топ-грандів. Нинішній його оклад дорівнює приблизно 1,1 мільйона євро.

Як повідомляє джерело, на гравця також претендує Челсі, який хоче посилити атакуючі можливості команди. Очікується, що Наполі вимагатиме за свого гравця не менше 100 мільйонів євро.

Контракт 22-річного Кварацхелії з Наполі діє до літа 2027 року.

Авторитетний портал Тransfermarkt оцінює гравця у 85 мільйонів євро.

Цього сезону грузин у складі Наполі провів 30 матчів у всіх турнірах, у яких він забив 14 м'ячів і зробив 14 асистів.

Додамо, що на позиції лівого вінгера у Челсі виступає українець Михайло Мудрик, якого Челсі придбав у Шахтаря у зимове трансферне вікно за 70 мільйонів євро (плюс 30 мільйонів євро можуть бути виплачені у вигляді бонусів).