Мудрику знайшли партнера в атаку: колишній нападник Челсі вибрав ідеального форварда для українця

Переглядів 9947
Євген Чепур Євген Чепур
5 голосів
Мудрику знайшли партнера в атаку: колишній нападник Челсі вибрав ідеального форварда для українця
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Михайло Мудрик може отримати сильного партнера з лондонського Челсі. Команда Потера хоче підписати 26-річного англійського форварда Брентфорда Айвена Тоні.

Михайло Мудрик та Айвен Тоні можуть стати потужною зброєю Челсі. Так вважає ірландський нападник Тоні Каскаріно, який виступав за синіх з 1992 по 1994 рік.

«Челсі потребує нападника. Тоні може стати відсутнім елементом. З такими бігунками, як Мудрик і Фелікс, а також якісною доставкою м'яча до штрафного майданчика, він процвітатиме в Челсі. Тоні сильний у повітрі і в нього достатньо впевненості, щоб досягти успіху в топ-клубі».

Проблемою для трансферу може стати те, що FA проводить розслідування щодо Тоні, який підозрюється у ставках на матчі. 

Раніше у ЗМІ була інформація, що з 2017 по 2021 рік Тоні зробив 232 ставки, проте той уже співпрацює зі слідством. Через цю справу футболіст не поїхав зі своєю національною збірною на ЧС-2022.

Зазначимо, що Тоні цього сезону провів 22 матчі за Брентфорд, в яких забив 15 голів і зробив чотири результативні передачі. Його контракт із клубом розрахований до 30 червня 2025 року, а Тransfermarkt оцінює гравця у 45 мільйонів євро.