«На даний момент у нас немає такої людини як Мишко»: Судаков висловився про Мудрика

Переглядів 405
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«На даний момент у нас немає такої людини як Мишко»: Судаков висловився про Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: Google
Георгій Судаков заявив, що на даний момент в Шахтарі немає футболіста, який зміг замінити Михайла Мудрика. За словами Судакова, гра донецької команди змінилася.

20-річний півзахисник Шахтаря Георгій Судаков висловився про вінгера Михайла Мудрика, який з донецького клубу перейшов до лондонського Челсі.

«Зараз Зубков дуже добре відкривається, Траоре, із Келсі комфортно, якому віддав гольову передачу. На даний момент у нас немає такої людини як Мишко, який дуже швидко біжить, наша гра трохи змінилася, я вже на фланзі почав грати в деяких матчах, тому все приходить у моменті», – сказав Судаков в інтерв’ю Terrikon. 

У поточному сезоні Судаков зіграв за Шахтар 25 матчів, у яких він відзначився трьома голами та дев’ятьма результативними пасами.

У турнірній таблиці УПЛ донецька команда на даний момент лідирує, маючи в своєму активі 39 очок та випереджаючи другий Дніпро-1 на три бали. В рамках чемпіонату України Шахтар наступний матч зіграє 19 березня з львівським Рухом.

А сьогодні, 16 березня, команда Ігора Йовічевіча в рамках матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи зустрінеться з роттердамським Феєноордом. Початок поєдинку о 19:45. Перша зустріч у Варшаві завершилася внічию 1:1.