На керівництво ФК Львів подають заяву до генеральної прокуратури: розповідаємо, що сталося

Переглядів 1576
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
На керівництво ФК Львів подають заяву до генеральної прокуратури: розповідаємо, що сталося
Олег Печорний. Фото: Google
Голова асоціації футболістів України Олег Печорний розповів, як і чи вирішується взагалі спір між колишніми гравцями і тренерами Львова та керівниками клуба, стосовно фінансових заборгованостей.

Якщо вони думали, що їм простять чи про борги забули, то дуже помилялися. Мова про власників ФК Львів, які після розформування команди залишилися винні ледь не всім гравцям команди та представникам тренерського штабу.

Голова Асоціації футболістів України Олег Печорний  вніс ясність в дуже заплутані розбірки між представниками ФК Львів та ошуканими експрацівниками клубу.

«Генеральний директор ФК Львів Вадим Левчук почав присилати гравцям клубу фото угоди, яка підтверджує те, що клуб має заборгованість та доводить, що клуб досі «живий». Гравцям пропонується її підписати, щоб піти вільними агентами, а, отже, мати змогу бути заявленими. 

ФК Львів «кидає» футболістів. Це чистої води шахрайство. Стаття 190, частина 4, від 5 до 10 років позбавлення волі. Як довірена особа гравців та тренерів, подаю документи до генеральної прокуратури про перевірку діяльності ФК Львів і порушення кримінальної справи», - сказав Олег Печорний в інтерв’ю сайту 1927.kiev.ua.

  • Вадим Левчук був призначений генеральним директором ФК Львів у віці 26-років (у травні 2021 року).
  • Левчук також є чинним віце-президентом Асоціації спортивної боротьби України.