«На кожен позитивний момент Мудрика припадав кричущий промах»: в Англії зробили попередження українцю

Переглядів 1583
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«На кожен позитивний момент Мудрика припадав кричущий промах»: в Англії зробили попередження українцю
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
В Англії дали оцінку гравцям лондонського Челсі після провального виступу в сезоні 2022/23. Михайло Мудрик отримав низький бал, але були гравці й гірше.

Михайло Мудрик, який перейшов до Челсі взимку цього року з Шахтаря отримав оцінку за свій виступ у складі синіх. Український вінгер отримав оцінку 3/10 за проведений сезон. Менший бал мають Обамеянг, Закарія, Пулішич та Зієш (всі по 2/10).  

Таким чином українець розташувався на 19 місці з 32.

«Вболівальники Челсі бачили це раніше; високо оцінений форвард, який прийшов у клуб за величезні гроші та миттєво забув, як грати у футбол, щойно одягнув синю футболку. Це траплялося знову і знову в їхній сучасній історії».

В Англії розуміють, що Мудрик має великий потенціал, але зазначають, що на кожну позитивну дію припадає негативний момент.

«Мудрик блискавично продемонстрував свій очевидний потенціал після свого грандіозного переходу з донецького Шахтаря за 88,5 млн фунтів стерлінгів (108,3 млн доларів) у січні, але на кожен позитивний момент був кричущий промах, поганий пас або непомітність на полі».

Хоч англійське видання і знайшло для українського вінгера виправдання, але там чекають від Мудрика кращого в наступному сезоні.

«Єдиним пом'якшенням є те, що вінгер не грав у офіційних матчах понад місяць до свого трансферу. Однак, наступного сезону всі чекатимуть набагато, набагато кращого», - пише видання Goal.

Топ-5 найкращих гравців Челсі:

  1. Тіагу Сілва (8/10)
  2. Енцо Фернандес (7/10)
  3. Ноні Мадуеке (7/10)
  4. Конор Галлахер (7/10)
  5. Кепа Аррісабалага (7/10)

Варто зазначити, що Челсі під керівництвом Френка Лемпарда посів 12 місце в чемпіонаті Англії, набравши 44 бали в 38 матчах.

  • У поточному сезоні Мудрик провів 17 матчів у всіх турнірах за Челсі.
  • 22-річний вінгер не забивав, але відзначився двома асистами.
  • Transfermarkt оцінює Михайла в 60 млн євро.