На Лігу націй без Зінченка та Забарного: два провідні гравці збірної України пропустять поєдинок з Шотландією

Переглядів 276
Артем Войцеховський Артем Войцеховський
1 голос
На Лігу націй без Зінченка та Забарного: два провідні гравці збірної України пропустять поєдинок з Шотландією
Олександр Зінченко та Ілля Забарний. Коллаж: Укр Футбол
Команда Олександра Петракова у гостьовій грі з шотландцями не зможе розраховувати на допомогу хавбека Арсеналу та захисника Динамо через перебір жовтих карток.

У вересні на збірну України чекають три матчі Ліги націй. У першому з них, який відбудеться 21 вересня проти Шотландії у Глазго, не зможуть взяти участь Олександр Зінченко та Ілля Забарний. 

Провідні гравці нашої команди вичерпали ліміт дозволених попереджень. Обидва футболісти отримали «гірчичники» у домашніх іграх з Вірменією (3:0) та Ірландією (1:1).

Зінченко востаннє пропускав матч збірної в жовтні минулого року, коли «синьо-жовті» розійшлися миром з Боснією (1:1) у кваліфікації чемпіонату світу. Забарний не грав у товариській зустрічі з Болгарією (1:1) у листопаді 2021-го.

Відмітимо, що у матчі плей-оф кваліфікації ЧС-2022 з шотландцями, який також відбувся у Глазго, обидва гравці відіграли по 90 хвилин, а легіонер із АПЛ ще й відзначився гольовою передачею на Артема Довбіка.

Після трьох турів команда Олександра Петракова лідирує у своїй групі Ліги націй, маючи в своєму активі сім очок. У вересні наша збірна двічі зіграє з Шотландією та з’їздить до Єревану у гості до Вірменії.

Standings provided by SofaScore LiveScore