«На мене обрушилось багато критики з приводу Довбика»: Вірт назвав кращого гравця матчу України та Вірменії

Переглядів 3601
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«На мене обрушилось багато критики з приводу Довбика»: Вірт назвав кращого гравця матчу України та Вірменії
Юрій Вірт. Фото: Верес
Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт назвав кращим гравцем матчу національних команд України та Вірменії форварда Дніпра-1 Артема Довбика.

Вчора у рамках п’ятого туру Ліги націй національна команда України розгромила на виїзді збірну Вірменії з рахунком 5:0. Наставник Вереса Вірт у ексклюзивному інтерв’ю Fanday згадав про інцидент пов'язаний з Довбиком та назвав його кращим гравцем матчу. 

«Кому б віддав нагороду «Лев матчу» – Зубкову, який відзначився голом та двома асистами, чи Довбику, який оформив дубль? 

Зараз на мене обрушилося багато критики з приводу Довбика, тому нагороду віддам йому (сміється, – прим. Fanday). — сказав Вірт в інтерв’ю.

Відмітимо, що «Левом матчу» після гри з вірменами було визнано Данила Ігнатенко.

Нагадаємо, що після матчу третього туру УПЛ між Дніпром-1 та Вересом, Вірт після перерви емоційно та нецензурно закликав своїх захисників вивести Довбика з гри. Потім український спеціаліст вибачився перед гравцем, а той заявив, що претензій не має.

За перемогу у групі збірна України посперечається в матчі шостого туру Ліги націй з Шотландією. Заключний поєдинок у 2022 році синьо-жовті проведуть 27 вересня у Кракові.

Раніше ми писали, що експерт Віктор Леоненко розкритикував гру збірної України у матчі проти вірменів, який наша команда віграла з розгромним рахунком 5:0.