«На наступний сезон Полісся збільшить бюджет удвічі»: журналіст повідомив про фінансові плани команди Калітвінцева

Переглядів 5608
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«На наступний сезон Полісся збільшить бюджет удвічі»: журналіст повідомив про фінансові плани команди Калітвінцева
Гравці Полісся. Фото: Google
Полісся з Першої ліги під заступництвом Геннадія Буткевича планує увірватися в українську Прем'єр-лігу і відразу ж нав'язати іншим клубам боротьбу за єврокубки.

Журналіст Михайло Співаковський розповів про бюджет Полісся на поточний сезон, а також назвав розмір його збільшення в разі проходу в еліту українського футболу.

«Не можу назвати прямо точну-точну цифру, але їхній порядок я знаю. За моєю інформацією, це приблизно 150 мільйонів гривень. Тобто це близько 3,5 - 4 мільйонів у валюті. На наступний сезон Полісся має можливість збільшити бюджет удвічі.

Це може бути і 300 мільйонів. Якщо це буде 7-8 мільйонів доларів, то це бюджет команди, яка може потрапити в єврокубки. Знаю, що в пана Буткевича є такі наміри», - сказав Співаковський в ефірі ютуб-каналу ТаТоТаке.

Після семи турів Полісся посідає друге місце в турнірній таблиці Чемпіонської групи Першої ліги, маючи у своєму активі 16 очок. Лідером є Оболонь із 17-ма пунктами. Зазначимо, що перші два місця отримають пряму путівку в УПЛ на наступний сезон.