На одного холостяка поменшає: талант Динамо зробив пропозицію доньці українського агента

Переглядів 12792
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
На одного холостяка поменшає: талант Динамо зробив пропозицію доньці українського агента
Софія та Георгій Цитаішвілі. Фото: instagram
Півзахисник київського Динамо Георгій Цитаішвілі, який виступає на правах оренди у польському Леху, зробив пропозицію своїй дівчині Софії.

Пара повідомила про радісну подію на своїх сторінках в інстаграмі. Наразі грузин та українка проводять відпустку у Таїланді.

Георгій тривалий час зустрічався із Софією і цього року наважився зробити пропозицію своїй коханій. Дівчина з ранніх років вирізнялася яскравою зовнішністю, а у 10-річному віці стала переможницею конкурсу «Міні-топ-модель України 2012» у середній віковій категорії.

Додамо, що її батько Едуард Мурза є українським футбольним агентом. За даними сайту Transfermarkt, зараз його клієнтами є Іван Ордець, який виступає за Бохум, та його племінник Артур Мурза, який знаходиться в оренді у латвійській Валмієрі.

Нагадаємо, що 22-річний Цитаішвілі є вихованцем Динамо і з 2011 року перебуває у структурі клубу. На даний момент талановитий хавбек знаходиться в оренді в польському клубі Лех (23 гри, один забитий м'яч та два асисти).

Контракт гравця з Динамо розрахований до червня 2025 року. Влітку гравець збірної Грузії має повернутися до команди Мірчі Луческу.

X