На росії впевнені, що УЄФА покарав Україну за образу президента рф в 1/2 фіналу Євро-2022

Переглядів 364
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
На росії впевнені, що УЄФА покарав Україну за образу президента рф в 1/2 фіналу Євро-2022
Півфінал футзального Євро-2022 між збірними України та росії. Фото: Google
РІА Новини та ТАРС заявляють, що УЄФА оштрафує УАФ через скандальну поведінку українських уболівальників на півфінальній грі Євро-2022 з футзалу проти збірної країни-терориста.

ЗМІ росії посилаються на повідомлення прес-служби Союзу європейських футбольних асоціацій. Але офіційних повідомлень не надходило, також Українська асоціація футболу (УАФ) не прокоментувала інформацію.

При цьому ЗМІ росії заявляють, що Контрольно-дисциплінарною та етичною інстанцією (CEDB) УЄФА прийнято рішення оштрафувати УАФ на 20 тисяч євро за образи та провокації з боку наших фанатів під час зустрічі.

Нагадаємо, що 4 лютого у матчі 1/2 фіналу Євро-2022 з футзалу між збірною Україною та росією шанувальники нашої команди скандували: «путін – х*йло». Також наші фанати співали «Червону Руту» та «Бий москаля, складайте трупи».

Футбольний союз росії 15 лютого звернувся до УЄФА з метою покарати УАФ за поведінку українських уболівальників. Вже 16 лютого Європейський футбольний союз порушив відповідну справу.

Зазначимо, що збірна України поступилася країні-агресору у півфіналі футзального Євро-2022 – 2:3. Але фінал турніру пройшов не за сценарієм росії - португальці обіграли країну-терориста з рахунком 4:2.

X