«На Яремчука психологічно тисне рекордна сума його трансферу»: Вацко пояснив, в чому проблема нападника

Переглядів 1211
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«На Яремчука психологічно тисне рекордна сума його трансферу»: Вацко пояснив, в чому проблема нападника
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Відомий коментатор та журналіст Віктор Вацко заявив, що українському форвардові Брюгге Роману Яремчуку слід подолати психологічний тиск, щоб почати показувати свій найкращий футбол.

Сезон 2022/2023 для нашого 27-річного нападника після трансферу з Бенфіки в Брюгге поки що складається не найкращим чином.

Український нападник зіграв 17 матчів за клуб у всіх турнірах, у яких забив два голи та віддав три результативні передачі.

На думку Вацка, Яремчук зазнає психологічного тиску через те, що Брюгге заплатив за нього рекордні для себе 16 мільйонів євро. Відповідно, ЗМІ та фанати мають завищені вимоги до нападника збірної України.

«На Рому психологічно тисне рекордна сума його трансферу. Бельгійці в цьому плані люди дуже педантичні. Якщо команда невдало зіграла, то преса та вболівальники починають душити того, за кого найбільше заплатили. Тим більше погана гра форварда відразу впадає у вічі».

Однак Вацко вважає, що Яремчук є класним гравцем, якому під силу бути одним із найяскравіших виконавців чемпіонату Бельгії.

«Яремчуку потрібно розібратися із самим собою у цьому питанні. Я вважаю, що за своїми якостями він має бути зіркою чемпіонату Бельгії», – сказав журналіст в ефірі подкасту «Стара школа».

Зазначимо, що три дні тому з посади головного тренера за незадовільні результати було звільнено головного тренера Брюгге Карла Хофкенса. При цьому спеціаліст Яремчук не був основним гравцем команди.

X