«Найбільша мотивація була на гру з Карпатами»: голова новачка УПЛ розповів про рекордні преміальні команди

Переглядів 437
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Найбільша мотивація була на гру з Карпатами»: голова новачка УПЛ розповів про рекордні преміальні команди
Андрій Полтавець. Фото: ЛНЗ
Президент дебютанта УПЛ черкаського ЛНЗ Андрій Полтавець висловився щодо того, як клуб фінансово мотивує своїх футболістів та назвав головний матч минулого сезону з цією точки зору.

Андрій Полтавець, президент новачка УПЛ черкаського ЛНЗ розповів в інтерв'ю для ютуб-каналу «FanDay» про фінансову складу клубу. Зокрема, він затронув тему грошової мотивації футболістів.

«Команду ми мотивували перед ключовими іграми. Власники клубу дуже емоційні люди: перед грою можуть сказати одну суму, а після гри подвоїти її чи взагалі нічого не дати, тому що хоч і виграли, але не було видно іскри в очах та бажання».

Також президент клубу назвав найбільші призові в команді.

«Найбільша мотивація була на гру з Карпатами, коли ми розуміли, що якщо ми не перемагаємо, то шанси попасти навіть в плей-оф мізерні.

Не скажу, що могли по машині купить. Кожен гравець отримав різну суму в залежності від свого вкладу, але всі були задоволені від почутої суми і в принципі ми не жалкуємо, що ми її видали», – сказав Полтавець.

  • Той матч з Карпатами клуб з Черкащини виграв з рахунком 4:1, до цього зігравши з ними на виїзді 1:1.
  • Раніше стало відомо, що відомий блогер стане технічним директором ЛНЗ.
  • Нагадаємо, що черкаський клуб після успіху в протистоянні з Інгульцем підвищився в класі і в новому сезоні вперше в історії зіграє в Прем'єр-лізі.