«Найчастіше з Нещеретом, Ванатом, Кендзьорою»: легіонер Динамо розповів, для чого він виїжджає з бази увечорі

Переглядів 563
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Найчастіше з Нещеретом, Ванатом, Кендзьорою»: легіонер Динамо розповів, для чого він виїжджає з бази увечорі
Лонвейк, Ванат та Буяльський. Фото: Динамо
Джастін Лонвейк дав зрозуміти, з ким із динамівців він частіше за все спілкується. Нідерландський футболіст разом з одноклубниками Нещеретом, Ванатом та Кендзьорою іноді виїжджає повечеряти.

Нідерландськй легіонер Динамо Джастін Лонвейк розповів, з ким він частіше спілкується в київській команді.

«Найчастіше з Русланом Нещеретом, Владом Ванатом, Томашем Кендзьорою. Ми разом іноді виїжджаємо повечеряти, бо ці хлопці, як і я, зараз здебільшого живуть на базі», – сказав Лонвейк в інтерв’ю офіційному сайту Динамо.

Також нідерландський футболіст висловився про наставника київської команди Мірчу Луческу.

«Луческу мені каже, що якщо є можливість для удару здалеку, то треба бити. Так що у мене є свого роду карт-бланш використовувати свій удар за будь-якої можливості», – додав Лонвейк.

Джастін Лонвейк перейшов до Динамо у вересні 2022 року. Раніше він грав у Нідерландах за ПСВ, Йонг ПСВ, Утрехт та Йонг Утрехт, а також у Данії за Віборг.

Лонвейк на даний момент зіграв за Динамо в УПЛ десять матчів та відзначився голом за киян у переможній грі з Олександрією (3:1).

Динамо після першої частини сезону ділить з Шахтарем другу-третю позиції в турнірній таблиці чемпіонату України. У київської та донецької команди по 30 очок в активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 балів.

X