Найкращий і один з найгірших водночас: Зінченко отримав оцінку за матч із Вест Гемом

Переглядів 2617
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Найкращий і один з найгірших водночас: Зінченко отримав оцінку за матч із Вест Гемом
Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Лондонський Арсенал в рамках принципового дербі виграв у Вест Гема з рахунком 3:1. Український легіонер «канонірів» Олександр Зінченко також взяв участь у цій зустрічі.

Арсенал вперше після паузи на час мундіалю зіграв офіційний поєдинок. В рамках 17 туру АПЛ «каноніри» зустрілися на «Емірейтс» з Вест Гемом.

Перший тайм виграли «молотобойці» завдяки голу Саїда Бенрахма з пенальті. Але у другій половині зустрічі Арсенал в період з 53 по 69 хвилину зумів тричі залишити автографи у воротах суперника. Точними ударами відзначилися Букайо Сака, Габріел Мартінеллі та Едвард Нкетіа. Український легіонер «канонірів» Олександр Зінченко з’явився на полі на 73 хвилині, замінивши Кірана Тірні. Результативними діями українець не відзначився, але допоміг своїй команді втримати переможний рахунок 3:1.

Портал WhoScored гру Зінченка за той проміжок часу, який у нього був, оцінив у 6,2 бали. Серед футболістів, які вийшли на заміну це найкраща оцінка. У свою чергу, всі футболісти Арсеналу, які почали лондонське дербі з перших хвилин, отримали набагато вищі бали. 

АПЛ. 17 тур

Арсенал - Вест Гем - 3:1 (0:1)

Голи: Сака, 53, Мартінеллі, 58, Нкетіа, 69 - Бенрахма, 27 (з пенальті).

Загалом у цьому сезоні Зінченко зіграв за Арсенал десять матчів, у яких він відзначився одним результативним пасом.

Арсенал після цієї вікторії з 40 очками в активі лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Англії.

X