«Найзаконспірованіший трансфер міжсезоння»: журналіст розкрив сенсаційні деталі переходу Лєднєва у Дніпро-1

Переглядів 760
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
«Найзаконспірованіший трансфер міжсезоння»: журналіст розкрив сенсаційні деталі переходу Лєднєва у Дніпро-1
Богдан Лєднєв. Фото: ФК Динамо
Колишній півзахисник київського Динамо Богдан Лєднєв був за крок від трансферу в луганську Зорю, але опинився у складі віцечемпіона України СК Дніпро-1.

У середу, 9 серпня, стало відомо, що Дніпро-1 підписало контракт з півзахисником київського Динамо Богданом Лєднєвим.

Відомий журналіст Михайло Співаковський відреагував на неочікуваний трансфер та розповів, що ще у вівторок на півзахисника чекали в розташуванні Зорі.

«Сам факт того, що ми дізналися про цей трансфер не з інсайдерських джерел робить його найзаконспірованішим трансфером міжсезоння. Ще вчора Лєднєва чекали в Олімпійському коледжі імені Івана Піддубного в розташуванні Зорі».

Журналіст розповів, чому Динамо надало перевагу пропозиції Дніпра-1.

«Динамо проводило перемовини з обома клубами одночасно. Переміг той, хто був наполегливішим та не ощадив, заплатив гроші. У Динамо залишається певний відсоток від наступного трансфера Лєднєва». 

Також Співаковський розповів, що Лєднєв знаходиться разом з командою Олександра Кучера в Празі та готовий завтра за необхідності зіграти у матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти Славії.

«Богдан вже у Празі та готовий суто формально вийти на матч проти Славії, щоб потім, можливо, зіграти проти Зорі, де мав опинитися вчора», – сказав Співаковський в телеграм-каналі ТаТоТаке. 

Раніше повідомлялося, що Віктор Скрипник хотів бачити півзахисника Динамо у полтавській Ворсклі.

  • З 2018-го по 2020 роки Лєднєв виступав у Зорі на правах оренди. За ті два роки Богдан провів 61 матч, в яких встиг відзначитися 16 забитими голами та віддати п'ять результативних передач.
  • У четвер, 10 серпня, Дніпро-1 проведе перший виїзний матч з празькою Славією в рамках третього кваліфікаційного раунду відбору Ліги Європи. Матч-відповідь відбудеться 17 серпня.
  • Якщо дніпряни здолають Славію, то на них чекатиме протистояння в раунді плей-оф Ліги Європи з луганською Зорею.