«Нам нічого втрачати»: Лалатович вірить у перемогу Зорі над Славією у Лізі Європи

Переглядів 1263
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Нам нічого втрачати»: Лалатович вірить у перемогу Зорі над Славією у Лізі Європи
Ненад Лалатович. Фото: Google
Головний тренер луганської Зорі Ненад Лалатович поділився своїми очікуваннями щодо матчу в рамках останнього кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти Славії.

Луганська Зоря зіграє проти празької Славії у першому матчі раунду плей-оф кваліфікації до Ліги Європи. Гра пройде сьогодні, 24 серпня о 20:30, в чеському місті Прага на стадіоні «Еден Арена».

Лалатович вважає, що його підопічним нема чого втрачати, тому вони приїхали перемагати. Наставник хотів би зіграти на груповій стадії  Ліги Європи.

«Стосовно гри – знаємо, що завтра нас чекатиме дуже важкий матч. Звичайно, ми приїхали перемагати. Нам нічого втрачати. Ми в будь-якому разі будемо грати в груповому раунді єврокубків, але хотілося б, щоб це була саме Ліга Європи».

Також тренер луганців висловився щодо втрат українського клубу. У цьому матчі не зіграють: Русин, Бутко та Данченко. Лалатович вважає, що команда, об’єднавшись, зможе пройти чеський колектив.

«В нас багато сильних гравців. На жаль, через травму не зіграє Назарій Русин. Не буде Бутко, Данченко. З цими гравцями ми були б краще на 30 відсотків. Але я вірю в наших хлопців. Нікого не хочу виділяти. В нас є великий колектив, котрий готовий працювати один за одного. Сподіваюся, побачу це і завтра», - сказав Лалатович.

  • Головним арбітром матчу призначений естонець Крісто Тохвер.
  • Переможець протистояння Славія – Зоря вийде до групового етапу Ліги Європи, а невдаха продовжить свій єврокубковий виступ у груповому етапі Ліги конференцій.
  • Матч-відповідь відбудеться у польському Любліні 31 серпня.