Нападник Дніпра-1 перейшов у бразильський клуб: гратиме на правах оренди

Переглядів 2722
Дмитро Котков Дмитро Котков
0 голосів
Нападник Дніпра-1 перейшов у бразильський клуб: гратиме на правах оренди
Білл. Фото: Google
23-річний форвард Білл перейшов з українського Дніпра-1 в бразильський Інтернасьонал Лімейра, який виступає в Серії D і в чемпіонаті штату Пауліста.

Бразильський нападник Білл (Фабрісіо Родрігес да Сілва), права на якого належить українському Дніпру-1, підписав контракт із бразильським клубом. Про це повідомляє прес-служба латиноамериканського клуба.

23-річний Білл виступатиме за Інтернасьонал Лімейра, який грає у бразильській Серії D, а також у чемпіонаті штату Пауліста.

Додамо, що Білл приїхав до України на початку лютого 2021 року та зіграв за Дніпро-1 18 матчів, відзначившись одним голом. Бразильський футболіст у 2022 році грав на правах оренди за Спорт Ресіфі (11 матчів, 2 голи), а також захищав кольори латвійської команди РФШ (шість поєдинків).

Зазначимо, що після першої половини сезону Дніпро-1 з 35 очками в активі лідирує в турнірній таблиці чемпіонату України, випереджаючи другий Шахтар та третє Динамо на п’ять балів.

Друга частина сезону для дніпрян розпочнеться матчами плей-офф Ліги конференцій проти АЕКа з Ларнаки (16.02 та 23.02). У березні в рамках УПЛ Дніпро-1 гратиме з Олександрією (04.03), київським Динамо (11.03) та рівненським Вересом (18.03).