Написала лише чотири символи: дружина Зінченка відреагувала на вольову перемогу Арсеналу в АПЛ

Переглядів 2126
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Написала лише чотири символи: дружина Зінченка відреагувала на вольову перемогу Арсеналу в АПЛ
Влада Седан. Фото: Google
Дружина лідера Арсеналу та збірної України Олександра Зінченка – Влада Седан підтримувала чоловіка на стадіоні під час матчу «канонірів» із Вест Хемом (3:1) у рамках 17 туру АПЛ.

Учора, 26 грудня, Арсенал провів свій перший матч у чемпіонаті Англії після паузи. Команда в домашніх стінах розібралася з Вест Хемом із рахунком 3:1.

Проте матч не був простим для підопічних Мікеля Артети. Після першого тайму «каноніри» поступалися у рахунку, і лише після перерви команда змогла перевернути результат гри на свою користь.

Український лівий захисник Зінченко з'явився на полі на 73-й хвилині поєдинку вже за рахунку 3:1 та допоміг своїй команді довести гру до закономірної перемоги.

Очевидно, нашому футболісту було приємно, що на трибунах за нього вболівала дружина, яка поділила з ним радість цієї поважної перемоги.

У своєму інстаграмі Седан виклала у сторіс фото зі стадіону, яке підписала у чотири символи, що виражають її почуття після гри.

Нагадаємо, що Арсенал зараз займає перший рядок у турнірній таблиці АПЛ, випереджаючи свого головного конкурента Манчестер Сіті на вісім очок (у команди Гвардіоли дві гри в запасі).

В активі самого Зінченка цього сезону 10 матчів за Арсенал у всіх турнірах і одна гольова передача.

X