«Наполеглива праця, віра у свої сили та цілеспрямованість»: Палкін розповів про перехід Мудрика до Челсі

Переглядів 1579
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Наполеглива праця, віра у свої сили та цілеспрямованість»: Палкін розповів про перехід Мудрика до Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін висловився щодо трансферу зіркового вінгера «гірників» Михайла Мудрика у лондонський клуб Челсі.

Директор Палкін вважає, що цей трансфер Мудрика спростував аксіому, що наші гравці не можуть коштувати величезних грошей.

«Шахтар підписав угоду про перехід Михайла Мудрика до Челсі. Клуб отримає 70 млн євро та ще 30 мільйонів, як бонуси. Рекордна угода в історії українського футболу, яка показала, що наші гравці можуть мати вартість не меншу, ніж найкращі футболісти світу».

Також Палкін думає, що цей трансфер повинен надати найбільшу мотивацію молодим гравцям Шахтаря, які перебувають в академії.

«Це також величезна мотивація для юних і молодих гравців нашої академії. Наполеглива праця, віра у свої сили та цілеспрямованість – якості, що допомогли Михайлові стати одним з найзатребуваніших футболістів світу. Зичу йому успіхів у новому клубі! Дякую, Михайле», – написав Палкін на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як повідомив Шахтар, сума трансферу загалом становитиме 100 мільйонів євро:

  • 70 мільйонів донеччани отримають одразу;
  • 30 мільйонів буде передбачено у вигляді бонусів, в тому числі за перемогу Челсі в АПЛ або Лізі чемпіонів у найближчі сім років.

Потенційний дебют Мудрика в Челсі може відбутися 21 січня. Команда Грема Поттера в стартовому матчі 21-го туру АПЛ гратиме проти Ліверпуля.

X