«Наполегливо прагне потрапити до суперкоманди»: блогер опублікував відео з Мудриком, який тренується о 12 ночі

Переглядів 9062
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Наполегливо прагне потрапити до суперкоманди»: блогер опублікував відео з Мудриком, який тренується о 12 ночі
Михайло Мудрик у матчі Ліги чемпіонів із Лейпцигом. Фото: Google
Український футболіст Шахтаря Михайло Мудрик продовжує дивувати Європу своїми завзятими тренуваннями та бажанням з кожним днем робити себе краще.

Український вінгер Михайло Мудрик з кожним днем все частіше стає головною темою для обговорення в Англії. ЗМІ активно сватають українця в Арсенал і перехід може відбутися вже у це січневе трансферне вікно, якщо сторони погодять умови переходу.

Британський болгер «Le African Gooner» опублікував у себе в твіттері відео, як український талант Шахтаря активно тренується з бажанням перейти до Арсеналу. На відео, яке Мудрик опублікував у себе в сторіз в інстаграмі, лідер донецької команди та збірної України активно працює у спортзалі о 23:59. 

«Михайло Мудрик наполегливо прагне потрапити до суперкоманди Арсеналу Мікеля Артети», – такими словами підписав відео «Le African Gooner».

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.