«Нас лаяли і обпльовували»: Луческу зробив гучну заяву напередодні матчу-відповіді Динамо проти Аріса

Переглядів 784
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Нас лаяли і обпльовували»: Луческу зробив гучну заяву напередодні матчу-відповіді Динамо проти Аріса
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Головний тренер Динамо Мірча Луческу розповів про те, як киян прийняли у Салоніках під час першої гри (0:1) у протистоянні з Арісом у третьому раунді кваліфікації до Ліги конференцій.

У четвер, 17 серпня, Динамо зіграє матч-відповідь проти грецького Аріса у третьому раунді кваліфікації до Ліги конференцій.

Поєдинок пройде у Бухаресті на стадіоні «Джулешті» – домашній арені Рапіда, який раніше очолював головний тренер киян Мірча Луческу.

Румунський спеціаліст закликав місцевих вболівальників прийти на матч.

«Я хотів би, щоб на грі в четвер проти Аріса були люди. Ми приїжджаємо після складного періоду. З Києва до Салонік ми проїхали 23 години. Ми поїхали поїздом до Чернівців, далі автобусом до Сучави, а звідти літаком.

Тому ми попросили скасувати матч чемпіонату, щоб підготуватися. Повернути гравців до форми після такої подорожі неможливо».

Також Містер сказав, що Динамо незаслужено програло у першому матчі (0:1) і розповів про дуже неприємний прийом його команди у Салоніках.

«Ми незаслужено програли в Салоніках. Пенальті не було. Була атмосфера, більше схожа на гру Рапід – Петролул (0:2), але прихильники не були такими цивілізованими, як на «Джулешті».

Нас лаяли і обпльовували, чинили неймовірний тиск на арбітра. Ось чому ми дуже хочемо перемоги та проходу далі», – приводить слова Луческу видання PlaySport.

  • Матч мж Динамо та Арісом пройде 17 серпня. Початок гри о 20:00 за київським часом.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації Ліги конференцій зіграє з тріумфатором протистояння Нефтчі (Азербайджан) – Бешикташ (Туреччина). Перший матч завершився перемогою турків із рахунком 3:1.
  • Луческу разом із Рапідом виграв чемпіонат Румунії (1999), Кубок (1998) та Суперкубок (1999) країни. Він працював у цьому клубі два рази: 1997-1998 та 1999-2000.