«Нас об’єднує спільна мета – перемога України»: Ахметов привітав Суркіса з днем народження

Переглядів 384
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Нас об’єднує спільна мета – перемога України»: Ахметов привітав Суркіса з днем народження
Ігор Суркіс та Рінат Ахметов. Фото: Google
Сьогодні, 22 листопада, на свій день народження відзначає президент київського Динамо Ігор Суркіс. Власник донецького Шахтаря Рінат Ахметов привітав свого колегу.

Президенту київського клубу виповнилося 64 роки. Рінат Ахметов привітав Ігоря Суркіса зі святом та побажав зустрітися з ним на «Донбас Арені» після звільнення Донецька.

«Щиро ціную не лише нашу дружбу, а й суперництво наших клубів. Матчі Динамо і Шахтаря завжди були й будуть найяскравішим протистоянням українського футболу. Однак сьогодні нас об’єднує спільна мета і прагнення до спільної перемоги – перемоги України та українського народу. 

Вірю, що цей день невдовзі настане, до нашої країни повернуться спокій і добробут, а ми знову побачимося з Вами на стадіоні й насолоджуватимемось гарним футболом на «Донбас Арені» у вільному українському Донецьку та на НСК «Олімпійський» у мирному процвітаючому Києві», – наводить слова Ахметова прес-служба Шахтаря.

56-річний Ахметов є президентом донецького Шахтаря з 1996 року. Суркіс став президентом київського Динамо на шість років пізніше.

На даний момент «гірники» посідають друге місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 27 очок. Біло-сині розташувалися на четвертому рядку, маючи у своєму активі 26 очок.