«Наша кампанія завершена»: Ребров зробив заяву після завершення чемпіонату ОАЕ Аль-Айном

Переглядів 23003
Євген Чепур Євген Чепур
11 голосів
«Наша кампанія завершена»: Ребров зробив заяву після завершення чемпіонату ОАЕ Аль-Айном
Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн
Український головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров на пресконференції перед першим домашнім матчем з Аль-Насром в 1/2 фіналу Кубка ліги ОАЕ поділився очікуваннями від гри.

Сергій Ребров заявив, що Аль-Айн із повною відповідальністю готується до майбутнього протистояння з Аль-Насром у Кубку ліги ОАЕ.

«Гравці повинні розуміти, що, незалежно від суперника, ми зобов'язані зосереджуватися на собі. Оскільки наша кампанія в чемпіонаті ОАЕ завершена, ми повинні налаштуватися на Кубок ліги. Знаю, що гравці готові та з нетерпінням чекають на цей матч, бо в нас ще є шанс виграти цей турнір».

Також фахівець підбив певні підсумки сезону для Аль-Айна, відзначивши зв'язок фанатів із його командою.

«Усім відомо, що гравці протягом сезону робили все можливе, щоб потішити вболівальників, які надавали нам підтримку. Було чудово, що між гравцями і фанами була співпраця. Упевнений, вони відвідають матч, щоб додати сил команді», - цитує Реброва прес-служба Аль-Айна.

Поєдинок Аль-Айн - Аль-Наср відбудеться в середу, 17 травня. Гра розпочнеться о 18:35. Поєдинок у відповідь заплановано на 21 травня. Кубок ліги залишається останнім шансом на трофей для Аль-Айна Реброва в поточній кампанії. В інших турнірах команда зазнала невдач:

  • чемпіонат - друге місце;
  • Кубок президента - поразка у фіналі від Аль-Шарджі (1:1, 12:13 за пен.);
  • Суперкубок - поразка від Аль-Шарджі (0:1).

Нагадаємо, що контракт українця з Аль-Айном дійсний до 30 червня 2023 року.