«Наша мета – скоротити відставання від Барселони»: Анчелотті повідомив, що Лунін повернеться на лаву запасних Реала

Переглядів 295
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Наша мета – скоротити відставання від Барселони»: Анчелотті повідомив, що Лунін повернеться на лаву запасних Реала
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: ФК Реал
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті розповів, що основний голкіпер «королівського клубу» Тібо Куртуа відновився після травми.

Голкіпер Реала Тібо Куртуа отримав травму на розминці перед виїзним матчем чемпіонату Іспанії проти Мальорки, який відбувся 5 лютого. В останніх чотирьох поєдинках ворота «вершкових» захищав українець Андрій Лунін.

Наставник мадридської команди Карло Анчелотті розповів, що бельгієць повернеться на поле і зіграє у найближчому матчі Прімери проти Осасуни.

«Бензема завтра не зіграє, бо трохи втомився, і ми хочемо дати йому відпочити перед матчем з Ліверпулем. Кроос не тренувався з командою і теж пропустить гру. Завтра на поле повернуться Куртуа та Азар.

Наша мета – скоротити відставання від Барселони. Календар дуже щільний: кожен матч може покращити чи погіршити ситуацію – це футбол», – сказав Анчелотті на передматчевій пресконференції.

24-річний Лунін провів у поточному сезоні 11 матчів, у яких пропустив дев'ять м'ячів.

Матч 22-го туру чемпіонату Іспанії, в якому Реал зіграє на виїзді з Осасуною, відбудеться завтра, 18 лютого. Мадридська команда посідає друге місце у турнірній таблиці та відстає від лідируючої Барселони на вісім очок.